De Grote Live Magazines Gadget Award

Webcamcover van WIS
We komen op heel wat plekken in het land en werken als Live Magazine voor heel veel verschillende opdrachtgevers. We zien dus ook een boel gadgets, de spulletjes waar standhouders op beurzen de aandacht mee proberen te trekken.

Pennen, notitieboekjes, doosjes pepermunt, knijpballetjes, usb-stickies. Op het congres van de VO-raad viel ons vandaag de man op die in een geheel ‘gadgetloze’ beursstand stond. “Ik ben mijn eigen gadget” zei hij. Die wint alvast een troostprijs op originaliteit.
 
Verder zagen we een opvouwbare frisbee (‘kom in beweging!’) en zakjes met kruidenzaadjes (‘Je moet zaaien om te kunnen bloeien!’). Maar de hoofdprijs gaan vandaag naar de webcamcover van WIS (www.wis.nl). Het is een plastic schuifje dat je over de cameralens in je laptop kan plakken. Camera aan, camera uit. Privacy uit, privacy aan. Zo kun je zelf beslissen over wat je wel en wat je niet deelt met de wereld. WIS koppelt er meteen een leuke ‘catch’ aan: “Laat hiermee uw webcam WIS-sen. Kijk op www.wis.nl/avg voor de oplossing voor registratie beeldgebruik van uw leerlingen.”

de redactie
Voeg toe aan selectie