Bij de ingang

Wat hoop je vandaag te leren?

Bij de ingang vragen we enkele bezoekers wat zij vandaag hopen te leren.

“Ik hoop lekker te kunnen netwerken, inspiratie op te doen. Even uit de waan van de dag! Wanneer je in het onderwijs werkt, gaat die waan natuurlijk non-stop door. Hoe je daaruit ontsnapt? Gewoon hier naartoe komen en de telefoon niet opnemen!”

Niesje Mooiman
Stedelijk Gymnasium Leeuwarden

“Ik hoop een brede indruk mee te krijgen. Weer even bijgepraat te worden over wat er speelt en de vernieuwingen zien die de standhouders voor ons hebben bedacht. En daarbij ben ik vooral geïntereseerd in persoonlijk leren. Als bestuurder is het goed om op dagen als deze weer even een helikopterview aan te nemen, om te kijken waar men in de rest van het land mee bezig is.”

Paul Slegers
Stichting Onderwijs Midden-Limburg

“Onderwijs op maat, daar ben ik vooral in geïnteresseerd. De trajecten voor talentvolle leerlingen. Het onderwijs is vandaag de dag toch nog veel gericht op de grootste gemene deler, terwijl ik denk dat de scholieren die op welke manier dan ook daarbuiten vallen, wel wat meer aandacht verdienen.”

Geraldine van Leenen
Covijn Groene Hart in Barendrecht

“Ik heb me opgegeven voor een workshop over gepersonaliseerd leren. Daar ben ik binnen het AOB onderzoek naar aan het doen. We hebben daar nog niet een heel duidelijk standpunt over, dus deze dag is voor mij nuttig om me daarop te oriënteren.”

Navid Madani
AOB

“Ik ben benieuwd naar wat onze voorzitter gaat vertellen. In een interview met de Volkskrant gaf hij daar al een voorzetje van. Daarnaast kom ik hier om te netwerken. Bijkletsen met collega’s uit de rest van het land, kijken waar zij mee bezig zijn. Sommige mensen vinden netwerken vreselijk, ik vind het eigenlijk hartstikke leuk.”

Ronald van der Vlies
Lek en Linge & De Lingeborgh
Nynke de Jong
Voeg toe aan selectie